+30 anys innovant
en programari per a
l'automoció.

Som una empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions avançades de gestió per al sector de l’automoció (tallers, concessionaris, grups d’automoció i grans marques) amb més de trenta anys d’experiència en el disseny de software.

1987

Inforserveis neix a la ciutat de Barcelona, fundada per Joaquim Barca i dedicada inicialment a serveis de software de gestió per a diferents sectors, entre ells l’automoció.

 

1992

Inforserveis trasllada les seves oficines a la ciutat de Manresa (Barcelona), on amplia el seu equip tècnic.

 

1995

L’aparició de l’entorn Windows 95 suposa tota una revolució en el món de la informàtica. Inforserveis desenvolupa els seus productes de gestió Multiempresa i Multimarca W32 (aquest últim específic per el sector de l'automoció).

 

2002

Inforserveis fa un salt internacional important i comença a comercialitzar el seu producte Multimarca a Mèxic.

 

2004

Multimarca obté l’homologació de SEAT i s’instal·la en una part important de la xarxa oficial d’aquesta firma automobilística.

 

2006

Inforserveis estableix una filial a Mèxic, arribant a una quota de mercat de concessionaris del 10% amb el seu producte Multimarca.

 

2009

L’empresa inicia un relleu generacional amb la incorporació de Pau Barca, fill del fundador Joaquim Barca, que culmina l’orientació de l’empresa cap al sector de l’automoció.

 

2013

Es desenvolupa CAR (Cloud Active Reception), un nou software que funciona amb Tablet i que facilita la recepció i gestió de vehicles a tallers i concessionaris.

 

2017

Multimarca es redefineix i passa a ser _isAuto. CAR evoluciona facilitant una gestió global del servei (360º). Un 70% de la facturació d’Inforserveis prové de llicències comercialitzades a l’estranger.

 

2018

CAR és homologat pel grup Volkswagen. Inforserveis entra al mercat de països com els Estats Units, Itàlia, Marroc i el Perú.

 

2019

Inforserveis amplia les seves oficines a Manresa i duplica el seu equip tècnic.

Inforserveis - Oficinas Manresa Inforserveis - Oficinas Manresa Inforserveis - Oficinas Manresa Inforserveis - Oficinas Manresa Inforserveis - Oficinas Manresa Inforserveis - Oficinas Manresa